Tähtien pelaaja jää eläkkeelle kaikkein loistavimmassa paikassaan, kuten Cam Ward Kanadasta. Vaikka hän pelasi Blackhawksissa viime kaudella, hänen loistavin aika tuli, kun hän käytti Carolina Hurricanes Pelipaita. Hän pelasi hurrikaaneilla 13 vuodenaikaa ja auttoi heitä voittamaan vuoden 2006 mestaruuden.

Legendaarisena maalivahtina hän sai paljon kiitosta Hurrikaanien luona. Saatuaan hänet Stanley Cupiin vuonna 2006, hänet nimitettiin myös MVP: ksi kyseisen vuoden pudotuspeleissä. Siksi hänellä on syvä tunne joukkueesta. Siksi hän allekirjoitti heidän kanssaan yhden päivän sopimuksen ennen kuin hän riisui NHL Pelipaidat. Hän halusi jäädä eläkkeelle Hurrikaanien pelaajana.

Samaan aikaan hirmumyrskyt olivat yhtä mieltä hänen päätöksestään. Heidän pääjohtaja Don Donald kommentoi häntä virallisessa lausunnossa: "Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on ollut joukkueemme kulmakivi. Hän ei vain antanut parhaansa kentällä, vaan antoi myös opastusta harjoitusleirillemme. Joten se on suuri kunnia joukkueellemme saada hänet eläkkeelle täällä. "