On kulunut kolme kuukautta NHL: n viimeisen kauden päättymisestä. Me kaikki tiedämme, että viimeisen kauden mestaruuden kunnia lisättiin lopulta St. Louis Blues Pelipaita, mutta se oli vasta viimeisen kauden tulos. Nyt kun uusi kausi on alkamassa, kaikki joukkueet palaavat jälleen mestaruuden metsästykseen.

Näistä joukkueista mielestäni parhaimmat joukkueet, jotka kilpailevat mestaruudesta, ovat St. Louis Blues ja Bruins, koska he olivat joukkueita, jotka pääsivät finaaliin viime kaudella. Bruins on pelannut korkealla tasolla viime vuosina, ja Boston Bruins Pelipaita on Bostonin kansalaisten ylpeys. Vaikka he menettivät St. Louis Bluesille viime kaudella, he painostivat heitä paljon: he vetivät 3-3 finaalin kuudessa ensimmäisessä pelissä. Seurauksena on, että kaksi joukkuetta ovat käytännössä saman vahvuuden.

Sitä vastoin blues tekevät kaikkensa säilyttääkseen kunniansa. He haluavat olla puolustavat mestarit. Joten älä odota heidän irtoavan. Jos muut joukkueet haluavat korvata heidät mestarina, heidän on parannettava itseään.