Viime torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa Ovichkin julkaisi järkyttävän viestin kaikille. Kun häneltä kysyttiin, jatkaako hän edelleen Washington Capitals Pelipaita käyttöä hänen sopimuksensa päättyessä, hän antoi epävarman vastauksen. Tämä viittaa siihen, että hän saattaa haluta jäädä eläkkeelle. Jos hän päättää siirtyä eläkkeelle, uskon kaikkien jääkiekko-faneiden olevan erittäin pahoillani.

NHL: n kuuluisin tähti on voittanut uransa kaikin kunnioituksin. Hänen NHL Pelipaidat ovat pääkaupunkien symboli. Ja siitä lähtien, kun hän liittyi Cappitaliin vuonna 2005, hän on pelannut joukkueessa. Kaikki Washingtonin kansalaiset pitävät häntä ylpeytenä, etenkin kun hän toi kaupunkiin 2018 Stanley Cupin. Se oli uransa loistavin vuosi: hän auttoi Capitalsia voittamaan viimeisen mestaruuden ja valittiin MVP: ksi pudotuspeleissä. Mutta vaikka hän on nyt 36-vuotias, hänen vahvuudestaan ​​ei ole merkkejä heikentymisestä. Joten miksi hän haluaisi jäädä eläkkeelle?

Hän antoi meille vastauksen: "Olen nyt isä. En halua katkaista käsivarsi jääkiekossa. Haluan leikkiä lasteni kanssa." Kävi ilmi, että hän halusi viettää enemmän aikaa lastensa kanssa.