Viime vuosina NHL: n johto on sitoutunut edistämään jääkiekkoa maailmanlaajuisesti. Äskettäin he nimittivät NHL: n suurimman pelaajan Alexander Ovechkinin Kiinan-lähettilääksi edistämistoimintaan. Ovichkin on NHL: n lahjakkain ja osaavin pelaaja, ja hänen Washington Capitals Pelipaita ovat rakastaneet fanit ympäri maailmaa. Joten hän on sopivin ehdokas.

Vaikka St. Louis Blues Pelipaita sai viime kaudella eniten huomiota, se ei vaikuttanut Ovichkinin suosioon. St. Louis Blues on juuri voittanut historiansa ensimmäisen Stanley Cupin, mutta Ovichkin on johtanut pääkaupungit moniin kunnianosoituksiin. Monien jääkiekkoilun fanien vaikutelma on edelleen hänen suorituksestaan ​​2018 kaudella. Sinä vuonna hän auttoi joukkuetaan voittamaan NHL-mestaruuden ja hänet nimitettiin pudotuspeleiden arvokkaimmaksi pelaajaksi. Uransa aikana hän voitti useita kertoja myös parhaan ampujan tittelin.

Siksi kaikki kiinalaiset fanit olivat erittäin innoissaan saatuaan tietää, että Ovichkin aikoo vierailla Kiinassa. He näkevät innokkaasti supertähden nyt. Joten Ovichkin otetaan lämpimästi vastaan. Odotamme innolla tätä hienoa tapahtumaa Kiinassa.