Kapteeni on erittäin tärkeä NHL-joukkueelle. Heidän ei pitäisi olla vain joukkueen johtamisen rooli, vaan heidän on myös oltava vastuussa neuvotteluista erotuomarin kanssa, kun pelissä on kiistoja. Valitettavasti Maple Leafs ei ole nimennyt uutta kapteeniaan, koska Dion Phaneuf ajoi NHL Pelipaidat neljä vuotta sitten. Ryhmä työskentelee nyt sen parissa.

Vaikka heillä ei ole virallista kapteenia, viime kaudella heillä oli kolme varakapteenia. He olivat John Tavares, Morgan Rielly ja Partrick Marleau. Mutta tämä offseason Marleau lähti ja käytti Carolina Hurricanes Pelipaita. Seurauksena on, että monet uskovat uuden kapteeninsa valittavan kahden jäljellä olevan varakapteenin joukosta. Äskettäisessä haastattelussa heidän valmentajansa Mike Babcock puhui uuden kapteenin nimittämisestä.

Hän sanoi: "Johtomme on keskustellut tästä asiasta monta kertaa ja meillä on oikeita ihmisiä. Nyt olemme valmiita. Kaikki tapahtuu askel askeleelta. Ennen runkosarjan alkamista ilmoitamme joukkueen uudeksi kapteeniksi ."