NHL: n tunnetuimpana pelaajana Ovechkin on pelannut Capitalsissa 14 vuodenaikaa. Hän on lisännyt useita kunnianosoituksia Washington Capitals Pelipaita. Hän on nyt 34-vuotias veteraani, joten monet ihmiset ovat huolissaan hänen tulevaisuudestaan. Hänellä on mahdollisuus allekirjoittaa uusi sopimus ensi heinäkuussa, mutta allekirjoittaako hän edelleen pääkaupunkien kanssa?

Hän on ollut pääkaupunkien kanssa liittymisestä lähtien NHL: ään vuonna 2004. Ja vuonna 2018 hän toi joukkueelle mestaruuden. Hänen loukkaava kyky on niin erinomainen, että monet joukkueet, myös arvostetut Oilers, haluavat hänet. Niin kauan kuin hän suostuu liittymään, he tarjoavat mielellään hänelle Edmonton Oilers Pelipaita. Valitettavasti hän tuskin lähtee pääkaupungeista. Vaikka hän ei halua puhua sopimuksestaan ​​tällä hetkellä, hän on tehnyt selväksi, että hän ei halua poistua Washingtonista.

Ovichkinilla on silti erinomainen pisteytyskyky. Hän on tehnyt 658 maalia 1 084 pelissä, sijoittua hänelle 13. sijalle NHL-historiassa. Jos hän pysyy pääkaupunkien kanssa, hän todennäköisesti asettaa enemmän ennätyksiä.