Viime kaudella NHL-pudotuspeleissä oli useita yllätyksiä. Esimerkiksi Edmonton Oilers Pelipaita ei esiintynyt pudotuspeleissä, mikä oli hyvin outoa. Koska heitä on aina pidetty erittäin vahvana joukkueena. Ja siellä oli toinen yllätys: New Yorkin saaristolaiset poistivat pingviinit pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella.

Vielä nöyryyttävämpää, pingviinit poistettiin 4-0. Tulos jätti heidän pääjohtajansa Jim rutherfordin erittäin tyytymättömäksi. Hänen mielestään nykyiset pelaajat olivat liian mukavia ja heillä ei ollut motivaatiota. Seurauksena tästä offseason, he arvioivat ja eliminoivat joitain niistä. Ja he olivat aktiivisia vapailla markkinoilla, asettamalla muutaman kykenevän pelaajan Pittsburgh Penguins Pelipaita. Nyt kun uusi kausi on lähestymässä, voimme nähdä heidän harjoittelustaan, että he ovat nälkäisempiä ja ajautuneempia.

Siksi uskon, että he palautuvat voimakkaasti. Heillä ei ole vain vahva joukkue, vaan myös runsaasti mestaruuskokemusta. He voittivat NHL-tittelit vuosina 2016 ja 2017. Uuden kauden alkamisen jälkeen he ansaitsevat odottavansa.