Chicago Blackhawks on yksi "Original Six" NHL -joukkueista. Viime vuosina he ovat usein kilpailleet mestaruudesta Boston Bruinsin kanssa. Mutta viime kaudella, näimme vain Boston Bruins Pelipaita pudotuspeleissä. Blackhawks ei edes tehnyt pudotuspelejä, mikä ärsytti heidän hallintoaan.

Joten he tekivät suuren päätöksen tällä offseasonilla: he allekirjoittivat Alexander DeBrincatin jatkamiseen kolmeksi vuodeksi. Uusi sopimus tulee voimaan ensi kaudella. Alexander liittyi NHL: ään vuonna 2016 ja on käyttänyt Chicago Blackhawks Pelipaita jo kolme vuotta. Hän on erittäin taitava maalintekijä. Hän antoi 41 maalia ja 35 apua viime kaudella. Tämän seurauksena monet ammatilliset analyytikot uskovat hänestä kasvavan lopulta supertähti.

Blackhawksin toimitusjohtaja Stan Bowman oli erittäin tyytyväinen Alexanderin uudistamiseen. Hän sanoi: "Alexander teki 69 maalia vain kahdessa vuodessa. Se on hyvä alku hänelle. Ja hän on nuori ja hänellä on parantamisen varaa, joten olemme erittäin onnekkaita, että saamme hänet."