NHL: ssä joukkueiden välinen kilpailu on erittäin kovaa. Jopa joukkueella, jolla on paljon historiaa, ei taata menestyvän hyvin. Esimerkiksi Oilers on yksi NHL: n tunnetuimmista joukkueista. Ja Edmonton Oilers Pelipaita on erittäin suosittu fanien keskuudessa. He eivät kuitenkaan menestyneet hyvin viime kaudella.

He olivat vasta toisella alhaalta toisella Tyynenmeren alueilla viime kaudella, mikä oli häpeällinen tulos. Heidän suorituksensa varjosti Calgary Flames Pelipaita kokonaan. Me kaikki tiedämme, että liekit esiintyivät erittäin hyvin viime kaudella: he sijoittuivat ensin Tyynenmeren alueelle. Oilers on kuitenkin peloton kaikista haasteista, koska heillä on super duo: Connor McDavid ja Leon Draisaitl. Nämä kaksi pelaajaa ovat nyt NHL: n kykenevä hyökkäävä pari.

Ne ovat yksinkertaisesti liian vahvoja! Tällä kaudella he ovat osallistuneet 72,8%: n tavoitteista Oilersille. Ja heidän ohjauksessaan joukkueella on tällä hetkellä kärkipaikka Tyynenmeren alueella. Siksi uskon, että öljypohjat saavuttavat hyviä tuloksia tällä kaudella.