Jos puhumme siitä, kuka on NHL: n tunnetuin pelaaja, se on epäilemättä Alexander Ovechkin. Hänet ei tunneta pelkästään pisteytyskyvyyksestään, vaan myös uskollisuudestaan. Ja hän on voittanut monia kunnianosoituksia siitä lähtien, kun hänellä oli käytössään Washington Capitals Pelipaita vuonna 2005. Hän ei kuitenkaan koskaan halua poistua joukkueesta.

Hän on pelannut Capitalsissa 15 vuotta ja voi poistua ilman syyllisyyttä. Mutta hän palvelee joukkuetta edelleen ilman katumusta. Miksi? Koska hänellä ei ole muuta kuin rakkautta ja kiitollisuutta joukkueelle. Hänen uransa alkoi tällä joukkueella, joka auttoi häntä kasvamaan aloittelijasta parhaaksi maalintekijäksi. Varsinkin vuoden 2018 NHL-finaalissa hänen super suorituskykynsä varjoi Vegas Golden Knights Pelipaita. Lopulta hän johti pääkaupungit voittamaan Stanley Cupin ja nimettiin finaalien MVP: ksi.

Siksi hän ja pääkaupungit ovat todellakin menestyviä. Hän ei koskaan poistu joukkueesta, ja joukkue pitää häntä myymättä. Toistaiseksi tällä kaudella hän on tehnyt yli 30 maalia. Voidaan nähdä, että hänen kykynsä ei ole vähentynyt yhtäänkäänkään. Hänestä on tarkoitus tulla legenda.