Viime vuosina Washingtonin pääkaupungit ovat olleet hyvä esitys. Vuonna 2018 Washington Capitals Pelipaita kunnioitettiin jopa NHL-mestaruuskilpailuna. Nämä kaikki ovat heidän valmentajansa Todd Reirdenin ansiota. Toistaiseksi tällä kaudella Reirden on johtanut joukkueen menestykseen: he ovat ensisijaisesti Metropolitan-divisioonassa.

Viime kaudella Capitals pelasi hyvin runkosarjassa, mutta Carolina Hurricanes Pelipaita varjosti heidät täysin pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella. Joten pääkaupungit haluavat kostaa hurrikaaneja. Tänä lauantaina kaksi joukkuetta tapasivat lopulta. Reirden käytti hyväkseen pelaajiensa kostohalua ja rohkaisi heitä aloitteeseen kentällä. Lopulta he kostoivat: he voittivat hurrikaanit 4-3.

Siksi Reirden on fiksu valmentaja. Hän osaa kytkeä pelaajansa päälle ja tietää mitä he tarvitsevat. Tulevassa all star -pelissä hänet nimitetään Metropolitan Division All-star -joukkueen valmentajaksi. Hän on toiminut toisena vuonna peräkkäin, mikä heijastaa hänen kykyjensä laajaa tunnustamista.