Kuten kaikki tiedämme, kultaiset ritarit ovat hyvin nuori joukkue. Ne luotiin vuonna 2017, mutta he tekivät meille vaikutuksen ensimmäisellä kaudellaan NHL: ssä. Tuona kaudella heidän Vegas Golden Knights Pelipaita varjosti kaikkia muita joukkueita. Ja lopuksi, he sijoittuivat toiseksi kaudella 2017-2018.

Viime kaudella he eivät kuitenkaan päässeet pääsemään pudotuspeleiden ensimmäisestä kierroksesta. He tapasivat hait ensimmäisessä pudotuspeleissä. Molemmat joukkueet pelasivat kovasti, ja voittaja vedettiin vasta pelissä seitsemän. Viime kädessä San Jose Sharks Pelipaita esti heidän tielleen eteenpäin. Ja he menettivät haille 4-3. Mutta he ovat kova joukkue, eikä tappio heitä heitä lakkaa. Tällä kaudella heistä on tullut yhtenäisempiä ja kilpailukykyisempiä. Toistaiseksi he ovat ottaneet kärkipaikan Tyynenmeren alueella.

Siksi kultaisilla ritarilla on renessanssi. He yllättivät meidät kerran kaksi vuotta sitten ja heillä on kyky jatkaa yllätystämme meillä tällä kaudella. Uskon lähitulevaisuuteen, että he voivat valloittaa kaikki muut joukkueet ja voittaa NHL-mestaruuden.