Hurrikaanit ovat aina olleet kamppailevia joukkueita, jotka ovat voittaneet ensimmäisen Stanley-Cupin vuonna 2006. Ja Carolina Hurricanes Pelipaita melkein löysi Itä-konferenssin tittelin viime kaudella. Vaikka he hävisivät lopulta Boston Bruinsille, heidän esiintymisensä tunnustettiin laajalti.

Viime lauantaina he voittivat erityisen pelin. Se oli heidän kotinsa peli vaahteranlehtiä vastaan, ja he halusivat voittaa sen. Mutta Toronto Maple Leafs Pelipaita on yksi NHL: n tunnetuimmista symboleista, mikä tarkoittaa, että joukkue on voima, jonka kanssa on otettava huomioon. Valitettavasti pelin kahdella ensimmäisellä vuosineljänneksellä kaikki kaksi Hurrikaanin maalivahtia lähti kentältä loukkaantumisen vuoksi, mikä asetti joukkueen erittäin kriittiseen tilanteeseen. Sitten heidän täytyi käyttää hätävarmuusmaalia: David Ayres.

Ayres ei ole ammattimainen maalivahti. Hän on jääkuorma-auton kuljettaja ja osa-aikainen maalivahti. Siksi kukaan ei odottanut häneltä mitään, mutta hän ei uskonut, että hänen suorituksellaan ei ollut merkitystä. Sen sijaan hän puolusti aggressiivisesti ja auttoi hurrikaaneja voittamaan tämän erikoisen pelin 6-3.