Arvostamme urheilijaa paitsi hänen suorituksestaan ​​kentällä, myös hänen panoksestaan ​​yhteiskuntaan. Ja Sergei Bobrovsky on sellainen pelaaja, jota on kiitetty molemmista kentistä. Hän on yksi NHL: n parhaimmista maalivahdista. Vaikka hän on juuri käyttänyt Florida Panthers Pelipaita, hän on antanut tärkeän panoksen joukkueeseen.

Hän lahjoitti 100 000 dollaria Panthersin osa-aikaisille työntekijöille BB&T -keskuksessa. Miksi hän teki tämän? Uuden koronaviruksen puhkeamisen vuoksi kaikki NHL-pelit on keskeytetty, jolloin osa-aikaiset työntekijät ovat palkkattomia. Tämän seurauksena hänen lahjoituksellaan taataan Panthersin osa-aikaisten työntekijöiden elintaso. Sen sijaan Sabresin johtajat häpeävät Buffalo Sabres Pelipaita. He ovat päättäneet olla maksamatta osa-aikatyöntekijöilleen.

He väittävät, että työntekijät tekevät osa-aikaisia ​​sopimuksia ja työskentelevät vain peleissä, joten heille ei pitäisi maksaa mitään nyt. Mielestäni ne ovat todella liian kylmäverisiä! Koska tämä on erityinen aika, ja johtajien tulisi antaa erityistä varovaisuutta. Sitä vastoin Bobrovsky on todella moraalinen pelaaja.