Vaikka New York Rangers on yksi NHL: n alkuperäisistä kuudesta, heillä ei ole ollut menestystä viime vuosina. Viime kaudella he eivät edes tehneet pudotuspelejä. Joten se on tärkein syy siihen, miksi heidän New York Rangers Pelipaita ei myy juuri nyt. Kuitenkin joukkueena, jolla on pitkä historia, he ovat pysyneet sitkeinä.

Toistaiseksi tällä kaudella he ovat 10. sijalla itäkonferenssissa, mikä on kaksi pistettä enemmän kuin viime kaudella. Voimme nähdä siitä, että he etenevät. Ja perjantaina, he järjestivät suuren show yleisölle Madison Square Garden. Se oli heidän kotinsa Washingtonin pääkaupungeita vastaan. Washington Capitals Pelipaita on saanut viime vuosina paljon huomiota, koska se esiintyy usein pudotuspeleissä. Mutta tässä pelissä Rangers varjosti sen. Lopulta Rangers voitti 6-5.

Miksi he voisivat voittaa pääkaupungit? Koska heillä on loistava pelaaja: Mika Zibanejad. Vaikka se oli tiukkaa peliä, Zibanejad teki viisi maalia, mukaan lukien se, joka johti Rangersin voittoon ylitöissä. Ja hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka teki viisi maalia yhdessä ottelussa tällä kaudella. Uskon, että Rangers onnistuu tulevaisuudessa hänen kanssaan.