NHL: ssä on joukkue, jolla on legendaarinen historia, Golden Knights. Ne perustettiin maaliskuussa 2017. Mutta heidän Vegas Golden Knights Pelipaita tunnetuksi saaminen kesti alle kolme vuotta. He aloittivat pelaamisen NHL: ssä kaudella 2017-18, mutta ensimmäisellä kaudella he saavuttivat ennennäkemättömän feat.

He voittivat toisen sijan kauden aikana. Mikä uskomaton saavutus! Koskaan aikaisemmin muodostunut joukkue ei ole saavuttanut niin suurta kunniaa ensimmäisellä kaudellaan. Ja Länsi-konferenssin finaalissa heidän suorituskykynsä varjosti kokonaan Winnipeg Jets Pelipaita. Suihkukoneet olivat kykenevä joukkue, mutta Golden Knights hävisi heidät silti 4-1. Joten kun Golden Knightsin pelaajat ilmestyivät finaaliin, kaikki olivat shokossa ja kunnioituksessa.

Vaikka finaali päästi Washington Washingtonin pääkaupungit heihin, se ei vaikuttanut heidän huomioonsa ja kiitostaan. Lisäksi he tekivät edelleen pudotuspelejä viime kaudella, vaikka heillä ei ollut yhtä menestystä kuin kauden 2017-18 aikana. Siksi he ovat legendaarinen joukkue.