Blues on nauttinut ennennäkemätöntä suosiotaan viime kaudella NHL-mestaruuden voiton jälkeen. Ja heidän vahvuutensa ei ole onnistunut vastaamaan ihmisten rakkautta heitä kohtaan. Tällä kaudella he sijoittuivat ensimmäiseksi länsikonferenssissa. Siksi yhä useammat fanit haluavat ostaa St. Louis Blues Pelipaita.

Mutta tosiasiassa heillä ei ollut sujuvaa matkaa päästäkseen missä he ovat nyt. 12. helmikuuta Ducksia vastaan ​​pelatun pelin aikana heidän aloittavansa puolustaja Jay Bouwmeester kärsi sydänjaksosta ja hänet kiirehtiin sairaalaan. Vaikka heidän suorituskykynsä lopulta varjosti Anaheim Ducks Pelipaita loistoa, he menettivät hyvän puolustajan. Bouwmeester palautettiin elämään, mutta sanoi, että hän ei voisi pelata loppukauden ajan.

Joka tapauksessa hän teki rationaalisen päätöksen, koska elämä on jääkiekon yläpuolella. Hänellä oli pisin puolustajan pelaamien peräkkäisten pelien sarja NHL: n historiassa, kun hän esiintyi 737 ottelussa vuosina 2004 - 2014. Siksi, että hän on ahkera pelaaja, hän tarvitsee vain jonkin verran aikaa toipumiseen.