Tällä hetkellä uusi koronavirus on edelleen raivoaa ympäri maailmaa. Siksi terveyden ylläpitäminen on kaikkien ensisijainen tavoite. Viime lauantaina Oilersille tapahtui kuitenkin huono uutinen. Heidän pelaajansa, Colby Cave, kuoli aivoverenvuotoon. Niin valitettavasti emme koskaan enää näe häntä Edmonton Oilers Pelipaita.

Cave on Kanadan jääkiekkoilija. Hän aloitti NHL-debyytinsä 21. joulukuuta 2017. Tuolloin hän käytti Boston Bruins Pelipaita. Ja viime tammikuussa Oilers huomasi hänet, joka sitten allekirjoitti hänet kaupassa. Hän pelasi 67 peliä NHL: ssä ja hänellä oli neljä maalia ja viisi avusta. Vaikka esitys ei ollut kovin hyvä, hän oli nousussa. Ja koska hän on vasta 25-vuotias, hänen olisi pitänyt olla lupaava ura.

Mutta nyt kaikki on hänen kanssaan. Tämän kuun 7. päivänä hänellä oli päänsärky ja hänet vietiin sairaalaan. Sitten hänelle todettiin aivoverenvuoto ja hän kuoli vain neljä päivää myöhemmin. Onnettomuus on tuhonnut hänen perheensä, ja heidän palautuminen vie kauan aikaa.