NHL-maailmassa ihmisten haasteet tuovat aina suuria yllätyksiä. Jääkiekkoilijat loukkaantuvat helposti, joten heidän Jääkiekko Pelipaidat ovat tärkeä väline. Joten NHL-pelissä pelaaja, joka voi jatkaa pelaamista, heillä kaikilla on erittäin voimakkaat kyvyt.

Tällä kaudella Colorado Avalanche ei ollut yleisön suosima pääpelaajien loukkaantumisen vuoksi. Jääkiekko on kuudesta henkilöstä koostuva joukkuepeli. Pienen pelaajamäärän vuoksi on helppo päästä hiljaiseen ymmärrykseen pelaajien välillä. Vaikka Colorado Avalanche -pelaajat eivät voi pelata, uudet pelaajat mukautuvat nopeasti Nathan MacKinnonin pelityyliin. Joten Colorado Avalanche ei hävinnyt, mutta sijoittui kuitenkin toiseksi.

Colorado Avalanche on voittanut Stanley Cupin kahdesti, joten joukkueen vahvuus tunnustetaan edelleen. Colorado Avalanche Pelipaita -messusta on tullut pakollinen pakollinen jokaiselle jääkiekkoharrastajalle Yhdysvaltain Denverin kaupungissa ja kreivikunnassa. Siellä ihmiset pitivät Colorado-lumivyöryä ylpeytenään, ja he ovat aina tukeneet ja kannustaneet ryhmän kehittämistä.