Tällä hetkellä NHL-maailman suurin pelaaja on Aleksandr Ovechkin, joka edelleen käyttää Washington Capitals Pelipaita. 2018 on Aleksandr Ovechkinin uran kunniakkain ajanjakso. Hän on saanut uransa korkeimman kunnianosoituksen ja lämpimän ja onnellisimman hetken perheessään. Hienot pelaajat voivat aina olla vastuussa perheurastaan. Aleksandr Ovechkin antoi raskaana olevan vaimonsa mukana luovuttaessa kaikkein kunniakkaimman hetken.

Tämän kauden peli tulee olemaan Aleksandr Ovechkinin viimeinen sopimusvuosi, kun fanit ostavat Jääkiekko Pelipaidat etukäteen ja odottavat pelin alkua. Faneiden silmissä heidän mielestään Aleksandr Ovechkin ei ole muuttunut, mutta he ovat muuttuneet lapsista aikuisiksi. He pitävät Aleksandr Ovechkinin päättäväisestä ja päättäväisestä, kapinallisesta hahmosta, tietäen aina haluamansa ja taistelevat kovasti.

Monet ihmiset toivovat, että Aleksandr Ovechkin voi rikkoa Wayne Gretzkyn ennätysten, mutta hän on erittäin avoin kohtaamaan tosiasiat. Aleksandr Ovechkin sanoi: Hän ei halunnut kasvaa lastensa kanssa murtuneilla käsillä ja murtuneilla jaloilla loppuelämässään. Hänen elämänsä on hänen oma. Alkuperäistä ajatusta ei tarvitse unohtaa muille.