Tämä kausi on 50 vuotta Vancouver Canucksin perustamisesta. Joukkue on innokas voittamaan lopullisen mestaruuden, kuten NFL Kansas City Chiefs. He ovat nyt 36 - 27 - 6 ylityötä, 78 pistettä ja Nashville Predators sidottu toiseen villikorttiin lännessä. Voivatko pelaajat Jääkiekko Pelipaidat ottaa kohtauksen ylä-ja alamäkiä päättäessään finaaliin?

Vuodesta 2014 lähtien Vancouver Canucks ei ole karsinnut pudotuspeleihin. Vaikka joukkueella on tällä kaudella neljä erinomaista pelaajaa ja maalivahtia, he ovat edelleen kaukana hyökkäyksestä. J. T. Miller on vapauttanut potentiaalinsa Vancouver Canucks Pelipaita -vaatekierroksen jälkeen. Vancouver Canucksissa on Elias Pettersson, Brock boeser, Quinn Hughes ja j.t. Miller. Tiimi on edistynyt hyvin.

Quinn Hughes hävisi nuoremmalle veljensä Jack Hughesille alokasuorituskyvyssä, mutta tämän kauden esityksessä hän ylitti täysin kaikkien suorituksen. Puolustajana Quinn Hughesilla on runsaasti tietoisuutta paikan päällä, ja merkintäteknologia on ensiluokkainen visio ja arvio. Vancouver Canucksilla on Quinn Hughes. Se on todella hyöty, jota joukkue ei odottanut.