Muistatko ketä Ice Hockey 99- Jääkiekko Pelipaidat edustaa? Hänen lähtönsä tuolloin vei Edmonton Oilersin tulevan kehityksen ja sai hänet myös menettämään unelmansa voittaa mestaruuden uudelleen. Kun Wayne Gretzky esiintyi ensimmäisen kerran Edmonton Oilers Pelipaita, komea poika houkutteli yleisöä syvästi. Kun kaikki näkivät hänen erinomaisen esityksensä, näytti siltä, ​​että Edmonton Oilersillä oli uusi tulevaisuus.

Miksi Wayne Gretzky jättäen Edmonton Oilersin on edelleen mysteeri? Hän antoi innostumisensa ja kiintymyksensä Edmonton Oilersille, miksi joukkue teki tällaisen päätöksen. Edmonton Oilersista poistumisen jälkeen Wayne Gretzky muutti ilmeisesti mentaliteettiaan. Kun nuorekas innostus oli jäähtynyt, Wayne Gretzky näytti pystyvän löytämään entisen valtionsa uudestaan.

Kobe Bryant oli vaikeimmassa tilanteessa, kun hänen hyvä kumppaninsa Shaquille O'Neal lähti, mutta hän sai silti tiimin tuen ja rohkaisun. Joten tulevina päivinä Bryant voitti jälleen joukkueen liigamestaruuskilpailut. Pelaajat luottavat joukkueeseen eniten, mutta Wayne Gretzky on kohdannut armottomimman kaupan, joten hänen on vaikea palata alkuperäiseen mielentilaansa.