Äskettäin on tapahtunut vakava mellakka, ja mustat ihmiset ovat jälleen kerran kohdanneet rotusyrjinnän. Urheilumaailmassa mustat ihmiset ovat luoneet lukemattomia erinomaisia ​​tietoja. Ne antavat suuren panoksen maailmaan, ja niitä olisi kohdeltava yhtäläisesti. Jääkiekkoliitto NHL liittyi mielenosoitusjärjestöön, jokaisella on pätevyys pukeutua Jääkiekko Pelipaidat, eikä heidän unelmiaan tulisi tuhota rodullisella syrjinnällä.

Rotusyrjintä vahingoittaa monissa paikoissa mustien ihmisten itsetuntoa, mutta he eivät saa kunnioitusta joillekin riippumatta siitä, kuinka paljon he maksavat. Mustat ihmiset pyrkivät selviytymään tässä maailmassa. He maksavat unelmista enemmän kuin tavalliset ihmiset. Tällä kertaa myös Toronton vaahteranlehdet ilmaisivat kantansa rotuun perustuvaa syrjintää vastaan. Joukkue vaati kaikkien osapuolten oikeudenmukaista ja tasapuolista kohtelua niin kauan kuin kykenevät pelaajat pystyvät vastaamaan Toronto Maple Leafs Pelipaita-merkinnän kunniamerkkiin.

Monet NHL-joukkueet tukevat mielenosoitusta. He uskovat, että vain tasa-arvoinen maailma voi olla rauhallisempi. Ennen kuin epidemia ohi, ihmiset alkoivat tappaa toisiaan. Voidaanko urheiluhengen oikeudenmukaisuutta ja oikeudenmukaisuutta perustella?