Pittsburgh Penguins eteni pudotuspeleihin, mutta joutui vaihtamaan tämän kauden maalivahdin. Tämä kausi on aina ollut maalivahtina Tristan Jarry, hän on myös ollut erittäin vakaa. Joten miksi Pittsburgh Penguins päätti korvata Tristan Jarryn pudotuspeleissä ja tehdä veteraanista Matt Murraysta aloitusmaalivahdin.

Matt Murray pelasi Pittsburgh Penguins Pelipaita monta vuotta ja voitti kaksinkertaisen Stanley Cupin. Voittaakseen mestaruuden tällä kaudella Pittsburgh Penguins toivoo, että Matt Murrayn liittyminen tuo onnea. Loppujen lopuksi finaaliin osallistuneella Matt Murraylla on enemmän kokemusta ja vahvempia psykologisia ominaisuuksia. Tällä kaudella Matt Murrayllä on ennätys 20 voittoa, 11 tappiota ja 5 ylityötappiota. Tristan Jarrylla on ennätys 20 voittoa, 12 tappiota ja 1 ylityötappio. Valitsiko joukkue luopua mestaruuden unelmasta tästä erinomaisesta maalivahdista, koska Tristan Jarry ei ole koskaan pelannut pudotuspeleissä?

Kuka Pittsburgh Penguins lopulta päättää käyttää maalivahtipelaa Jääkiekko Pelipaidat pudotuspeleissä? Matt Murrayn rikas kokemus voi voittaa joukkueen luottamuksen, vai onko se parempi Tristan Jarry? Yleisö odottaa pelin alkua. Se, pystyykö Pittsburgh Penguins voittamaan tämän kauden mestaruuden, ei ole vain maalivahdin valinta, vaan myös kaikkien pelaajien vahvuustasapaino.