Buffalo Sabres perustettiin vuonna 1970, joukkue on päässyt Stanley Cup-finaaliin kahdesti, mutta valitettavasti hävisi vastustajilleen. Joten Buffalo Sabresille joukkueen kyky saada Stanley Cup on tärkein asia. Buffalo Sabres Pelipaita ovat pääosin laivastonsinisiä, kultaa ja hopeaa, kaksoismiekalla ja härällä, joka symboloi sankarillisen taistelun henkeä.

Buffalo Sabres sijoittui kuudenneksi Länsi-konferenssissa tällä kaudella ennätys 30 voittoa ja 31 tappiota plus 8 tappiota. Jack Eichelin erinomainen suorituskyky ei tuonut joukkueelle enemmän voittoja. Joukkueen iso epäonnistuminen oli maalivahdin Carter Huttonin virhe. Muuttokauden aikana joukkue ilmoitti, että Carter Huttonilla oli silmäongelmia. Viimeisimmät uutiset, maalivahti Carter Hutton on kuitenkin käsitelty, toivoen pelata kaunista voittoa ensi kaudella.

Buffalo Sabresin historian tunnetuin reitti on "French Connection". Kolmen pelaajan omistautumisen ja muistamisen kunniaksi he ilmoittivat numeroitujen Jääkiekko Pelipaidat, joilla on numerot 11, 7 ja 14, eläkkeelle siirtymisen. Buffalo Sabres -fanit toivovat, että Jack Eichel voi muuttaa joukkueen historiaa, ja he odottavat parempi peli ensi kaudella.