Toronton vaahteranlehdet ovat selvästi jääneet jälkeen viime vuosina, ja tällä kaudella itäkonferenssi sijoittui väliaikaisesti seitsemänneksi. Kerran loistava ennätys sai monet pelaajat haluamaan liittyä Toronto Maple Leafsiin, ja joukkue on yksi NHL: n alkuperäisistä kuudesta joukkueesta. Itäkokouksessa on monia erinomaisia ​​joukkueita, ja Toronto Maple Leafsin ennätys vaikuttaa suoraan.

Kun Toronto Maple Leafs Pelipaita on muutettu useita kertoja, väri on pysynyt pääosin sinivalkoisena. Toronto Maple Leafsillä on pitkä historia ja kulttuuri, ja ne ovat fanien joukossa yksi myydyimmistä NHL Pelipaidat. Toronton lapset toivovat omistavansa nhl pelipaidat lapsille, joka ei edusta vain Toronto Maple Leafs -henkeä, vaan myös arvokasta historiasta jäljelle jäänyttä aarretta.

Toronto Maple Leafs on vaikuttanut monien jääkiekko-ystävien sydämiin. Tämän henkisen kokemuksen urheilu tuo ihmiskunnalle. Toronto Maple Leafs ei ole nyt vain NHL-klubi, vaan myös edustaja monia kaupallisia tuotteita. Kun joukkueen luonne muuttuu, meneekö joukkueen kunnia sen mukana?