NHL: n uusintamatkan alussa kukaan ei olisi uskonut, että länsikonferenssin 4. sijalla oleva Edmonton Oilers eliminoi 12. sijalla olevan Chicago Blackhawksin. Neljän pudotuspelikierroksen jälkeen Chicago Blackhawks voitti Edmonton Oilersin 3-1. Vuoden 2020 alussa Chicago Blackhawks myös vaihtoi joukkueen erinomaisia ​​pelaajia epätyydyttävän ennätystensä takia. He eivät odottaneet, että epideminen tilanne salli joukkueen uudelleen karsintaa pudotuspeleihin.

Chicago Blackhawks voitti Edmonton Oilersin tullakseen kauden suurimmaksi kohokohtaksi, ja heidän Jääkiekko Pelipaidat pitävät myös useammat ihmiset. Viimeisessä pelissä Chicago Blackhawks-aloittelija Dominik Kubalík teki voittovoiman. Hänestä tuli joukkueen historian neljäs aloittelija, joka teki joukkueen voittovoiman. Dominik Kubalík tykkää erittäin paljon Chicago Blackhawks Pelipaita. Hän on onnekas pelata joukkueessa.

Edmonton Oilers erotettiin näin, ja Connor McDavid oli pettynyt. Connor McDavid teki 9 pistettä näissä neljässä pelissä, mikä teki hänestä liigassa parhaan tuloksen. Valitettavasti hän ei enää pysty pelaamaan. Lepoajan jälkeen yleisö ei odottanut joukkueiden voiman muuttuvan niin paljon.