NHL-ottelu alkoi, Colorado Avalanche voitti kaksi peliä, joukkue voitti Saint Louis Bluesin ja Dallas Starsin. Itäisessä konferenssissa ensimmäiseksi sijoittunut Boston Bruins hävisi vastaavasti Philadelphia Flyersille ja Tampa Bay Lightningille. Saint Louis Blues hävisi Colorado Avalanchelle edellisessä pelissä ja hävisi 4-6 Vegas Golden Knightsille tässä pelissä. Tämän offseason-ajanjakson jälkeen myös pelaajan vahvuus on muuttunut paljon.

Näiden muutaman päivän kilpailun jälkeen yllättävin asia on Carolina Hurricanes -sarjan erinomainen esiintyminen. Kaikissa kolmessa pelissä Carolina Hurricanes voitti New York Rangersin. Carolina Hurricanes Pelipaita tuli upea kentän häikäisevin Jääkiekko Pelipaidat, ja pelaajat liukuvat jäällä ilolla. Toinen sarja kaksintaistelua ovat Winnipeg Jets ja Calgary Flames. Heidän upea kaksintaistelu sytyttivät myös yleisön innostumisen television edessä.

Calgary Flamesin suurin etu on eteenpäin suuntautuvat pelaajat Sean Monahan, Johnny Gaudreau ja Elias Lindholm. Heidän täydellinen ymmärryksensä ja vahvuutensa ansiosta joukkue voi voittaa yhden pelin toisensa jälkeen. Yleisö katseli kolmea ihmistä yllään Calgary Flames Pelipaita. Heidän nuorekas ja energinen aura oli kuin tunnusmerkki liekki ruumiissaan. Voivatko nämä kolme ikäryhmän pelaajaa antaa Calgary Flamesille erilaisia ​​tuloksia?