New York Islanders voitti ensimmäisessä ottelussa Washington Capitalsin 4-2 ja voitti jälleen vastustajansa 5-2. Washington Capitals aiheutti vastustajan hyökkäyksen suoraan maaliin maalivahdin huonon suorituksen takia. Vaikka Washington Capitalsilla on Aleksanteri Mikhailovichin erinomainen suorituskyky, hän ei silti pysty korvaamaan joukkueen puolustus- ja maalivahtivaurioita.

New York Islanders on viime vuosina viljellyt uutta joukkoa pelaajia, ja heillä on vielä parempi suoritus tällä kaudella. Mathew Barzal, Anthony Beauvillier ja maalivahti Ilya Sorokin pelaavat New York Islanders Pelipaita varten koko sydämestä, ja he toivovat voivansa luoda joukkueelle jälleen uuden dynastian. New Yorkin saaristolaiset ovat luoneet monia klassisia historiallisia levyjä matkan varrella. Tällä joukkueella on ainutlaatuinen kykyjen hallinta.

Vuonna 2020 New Yorkin saaristolaiset pääsevät taas pudotuspeleihin, ja joukkue uudistaa kattavasti uutta politiikkaa. New York Islanders voitti neljä Stanley Cup-mestaruutta peräkkäin vuosina 1980-1983, ja jokainen fani rakasti heidän Jääkiekko Pelipaidat. New Yorkin saarilijat loivat kahdeksan historiallista dynastiaa, ja tämä joukkue on aina vaikuttava.