NHL-pudotuspeleissä oli käynnissä, ja Philadelphia Flyers sijoittui ensimmäiseksi itäkonferenssissa kaikkien kolmen voiton kanssa. Philadelphia Flyers voitti Montreal Canadiensin 2-1 pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella. Philadelphia Flyers voitti Boston Bruinsin, Washington Capitalsin ja Tampa Bay Lightningin uudelleen ottelun jälkeen. Joukkueen erinomainen suorituskyky houkutteli monia yleisöjä.

Tällä kaudella nuori hyökkääjä Oskar Lindblom lopetti pelin sairauden vuoksi, jolloin useammat fanit tuntevat lämmön, jonka Philadelphia Flyers tuo pelaajille. Oskar Lindblomin vakavan sairauden jälkeen Philadelphia Flyers ei päättänyt luopua hänestä, mutta toivoi voivansa voittaa sairaus ja palata joukkueeseen. Ehkä joukkueen tunteet pelaajista saavat muut pelaajat työskentelemään kovemmin taistelemaan Philadelphia Flyers Pelipaita kunniaksi.

Philadelphian lentolehtiset ovat suoriutuneet erittäin hyvin näissä peleissä. Pelaajat Nolan Patrick, Sean Couturier ja maalivahti Carter Hart, jne. Heidän täydellinen yhteistyö ja hiljainen ymmärrys ovat antaneet joukkueelle voittaa uudestaan ​​ja uudestaan. Vaikka Oskar Lindblom on voittanut sairauden, hänen ruumiinsa ei silti saa käyttää Jääkiekko Pelipaidat osallistuakseen peliin. Joukkuetoverit toivovat, että Oskar Lindblom voi olla hyvä levätä, ja odotan heidän pelaavan jälleen yhdessä ensi kaudella.