St. Louis Blues ei ollut paljon hyötyä pudotuspeleissä. Vancouver Canucks voitti St. Louis Blues 6-2: n ja pääsi pudotuspeleiden toiseen kierrokseen kokonaispisteellä 4-2. Peli kahden joukkueen välillä oli erittäin jännittävä, mutta oli harmi sääli, että St. Louis Blues ei herännyt vasta kolmannella vuosineljänneksellä saadakseen mahdollisuuden. Kaksi edellistä vuosineljännestä Vancouver Canucks teki St. Louis Blues -pelissä 4 maalia, ja nro 50-maalivahti ei pelannut hyvin.

Pelin kahden neljänneksen jälkeen molemmat joukkueet saivat 4-0 ja St. Louis Blues lähetti maalivahdin Jake Allenin pelaamaan nro 34 Jääkiekko Pelipaidat. Kolmannella vuosineljänneksellä St. Louis Blues murtautui läpi ja teki maalin. Vancouver Canucksin ei ollut tarkoitus olla vanhempi, ja Brock Boeser teki jälleen maalin joukkueelle seuraavassa pelissä. Tyler Motte, yllään Vancouver Canucks Pelipaita, tuli pelin avainhenkilöksi. Hän teki henkilökohtaisesti 3 maalia.

Tyler Motten kauniista kauko-ohjatusta maalista tuli pelin suurin kohokohta. Vancouver Canucksin pelaajien täydellinen yhteistyö antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa upea peli. NHL-pudotuspeleiden toinen kierros on alkamassa, ja yleisö odottaa innolla jälleen Vancouver Canucksin upeaa esitystä.