Colorado Avalanche voitti Arizona Coyotesin 7-1 kahdessa peräkkäisessä pelissä, ja joukkue eteni seuraavaan pudotuspelikierrokseen. Nazem Kadrin ja Nathan MacKinnonin hiljainen yhteistyö pelissä antoi joukkueelle mahdollisuuden saavuttaa täydellisempi voitto. Colorado Avalanchella on vahva joukkue tällä kaudella, ja jokainen pelaaja näyttää erityisen energistä Jääkiekko Pelipaidat.

Colorado Avalanche -sarja Cale Makar ja maalivahti Philipp Grubauer esiintyivät erittäin hyvin. He puolustivat joukkueen vahvaa hyökkäystä. Tämän kilpailun jälkeen pelaajan tila on toipunut. Colorado Avalanche on paremmin ennätys kuin Saint Louis Blues, ja heillä on suuria toiveita päästä finaaliin.

Nathan MacKinnonin suurin toivo on kyky käyttää Colorado Avalanche Pelipaita voittaakseen Stanley Cupin. Koska Nathan MacKinnon liittyi Colorado Avalancheen vuonna 2013, hänen erinomainen esiintymisensä on voittanut monia palkintoja, mutta valitettavasti hän ei tuonut joukkueelle korkeinta kunniaa. On kulunut 7 vuotta siitä, kun Nathan MacKinnon liittyi tiimiin teini-ikäisenä. Hän on innokas voittamaan joukkueelle Stanley Cupin kunnia.