Kaikki eivät odottaneet, että Dallas Stars, joka sijoittui länsikonferenssissa runkosarjan aikana 5. sijalle, pääsisi Stanley Cupin finaaliin. Vaikka lopullinen sijoitus ei ole vielä tullut, mutta Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin pisteet ovat 1-4, Vegas Golden Knightsin on mahdotonta saada tilanne takaisin. Tampa Bay Lightningin ja New York Islandersin välisessä pelissä Tampa Bay Lightningilla oli selvästi etu. Kauden viimeinen mestaruus tuotettiin Dallas Starsissa ja Tampa Bay Lightningissa.

Dallas Stars on kehittynyt joukkueesta, jota katsojat eivät suosisi läntisen konferenssin viimeiseen mestaruuteen tällä kaudella. He ovat kääntäneet tilanteen toistuvasti. Tampa Bay Lightning Pelipaita ovat erittäin suosittuja fanien keskuudessa itäisessä konferenssissa. He ovat vahva ja voimakas joukkue. Viimeisissä peleissä Tampa Bay Lightningin pääpelaaja on kuitenkin loukkaantunut. Dallas Starsilla on edelleen hyvät mahdollisuudet voittaa mestaruus.

Dallas Stars voitti Stanley Cupin kerran vuosina 1998-1999 ja Länsi-konferenssi voitti kolme mestaruutta Dallas Stars -joukkueen historiassa. Voiko joukkue voittaa Stanley Cupin uudelleen yli 20 vuoden kuluttua? Dallas Starsilla ei ole merkittävää ennätystausta, mutta heillä on joukko uskollisia faneja. Jokaisessa pelissä he käyttävät Dallas Stars Pelipaita pelaajien tukemiseksi. Näiden ihmisten rohkaisemana Dallas Stars työskentelee yhä kovemmin ja haastaa kaikki pelit.