Kun New York Islanders tapasi Tampa Bay Lightningin, joukkue oli selvästi huonompi. Tampa Bay Lightning tällä kaudella sekä hyökkäävästi että puolustavasti joukkue on menestynyt hyvin. Jos Tampa Bay Lightning-pudotuspeleissä ei olisi ollut kapteeni Steven Stamkosia, joukkue olisi toiminut vieläkin paremmin. New York Islanders voi vain hyödyntää Tampa Bay Lightning -pelaajien puutetta taistellakseen mahdollisuuksista, muuten heidän on vaikea ohittaa vastustajiaan.

Tampa Bay Lightningin ja New York Islandersin suurin menetys oli keskipelaaja Brayden Pointin loukkaantuminen. Alex Killorn keskeytettiin yhdeksi otteluksi haitallisista virheistä, joten hän ei voinut pukeutua Jääkiekko Pelipaidat. Tampa Bay Lightningin pääpelaajien puuttumisesta New York Islanders kukisti Tampa Bay Lightningin 5-3. Vaikka New York Islanders veti kierroksen takaisin, joukkueen maalivahdilla on edelleen suurin heikkous. Tauolla Brayden Point näki pelin ja hän halusi pukeutua Tampa Bay Lightning Pelipaita pelaamaan peliä.

Mitä suunnitelmia Tampa Bay Lightning tekee seuraavaksi? Peli voitettiin peräkkäin, mutta valitettavasti se on kohdannut esteitä. Tampa Bay Lightning, joka on muuttanut pelaajiaan, vie aikaa sopeutumiseen. Hyödyntävätkö New York Islanders tämän mahdollisuuden voittaa? New York Islanders on täynnä onnea tällä kaudella. Onnen ja voiman joukossa, kuka voi voittaa lopullisen voiton.