Vuoden 2020 Stanley Cupin neljännessä ottelussa Tampa Bay Lightning voitti Dallas Starsin jälleen 5-4. Kaksi joukkuetta pelasivat erittäin kiivaasti tässä pelissä, jolloin yleisö näki upean ottelun. Steven Stamkos ei osallistunut peliin, eikä Dallas Starsin pelaaja Blake Comeau palannut kokoonpanoon. Molemmat joukkueet luottivat vahvaan tahtoon kilpailla pisteistä, ja heidän Jääkiekko Pelipaidat edustivat kumpikin joukkueen kunniaa.

Dallas Stars on yhteensä yhden pisteen jäljellä Tampa Bay Lightningista, joten joukkue toivoo, että peli voi palauttaa tuloksen. Tampa Bay Lightning Useiden Dallas Starsin kanssa pelattujen pelien jälkeen Tampa Bay Lightning on todennäköisesti ymmärtänyt vastustajan vahvuuden. Mitä kriittisempi peli on, sitä vakaampi se on. Valitettavasti Dallas Starsilla on liian paljon halua voittaa vahvistaessaan hyökkäystä. Joukkue on toistuvasti rikkonut ja antanut Tampa Bay Lightningille hyvän mahdollisuuden.

Vaikka Steven Stamkos ei voinut käyttää Tampa Bay Lightning Pelipaita pelaamiseen, hän oli erittäin tyytyväinen nähdessään joukkuetoverinsa pelaavan niin erinomaista suorituskykyä. Joukkueella on oltava tällaisia ​​joukkueen pelaajia riippumatta siitä, kuka väliaikaisesti lähtee joukkueesta, joukkue voi silti ylläpitää voimaa. Seuraava peli on tärkeä paikka Tampa Bay Lightningille. Jos joukkue voittaa Dallas Starsin, he voittavat vuoden 2020 Stanley Cupin.