Vuoden 2020 Stanley Cup -finaalin 3. ottelussa Tampa Bay Lightning voitti Dallas Starsin 5-2. Seitsemän kuukauden kuluttua fanit näkivät vihdoin Steven Stamkosin, jolla oli Tampa Bay Lightning Pelipaita. Fyysisistä syistä Steven Stamkos valitsi leikkauksen offseasonin aikana, joten hän ei osallistunut edellisiin pudotuspeleihin. Loppujen lopuksi Steven Stamkos oli pelaaja, joka viipyi Tampa Bay Lightningissa 12 vuotta. Hän palasi joukkuepeliin uudelleen ja joukkuetoverinsa olivat erittäin onnellisia.

Dallas Starsin pääpelaaja Blake Comeau ei voinut pelata loukkaantumisen takia. Nick Caamano puki Dallas Stars Pelipaita ensimmäisen kerran pudotuspeleissä. Tässä pelissä Dallas Stars-pelaaja Miro Heiskanen teki suuren virheen. Brayden Point hyökkäsi voimakkaasti hänen hallussaan olevaan etuun. Tampa Bay Lightning voitti Dallas Starsin suurilla pisteillä, ja fanit näkivät jälleen voiton toivoa.

Steven Stamkos pelasi uudelleen ja monet katsojat olivat onnellisia, mutta hänen ruumiinsa ei vieläkään palautunut täysin. Steven Stamkos on edelleen erittäin hyvä taidoissaan, mutta hänen fyysinen kunto ei ole saavuttanut parhaansa. Alle 3 minuuttia jäähallilla ollut Steven Stamkos antoi kuitenkin joukkuetovereilleen paljon rohkaisua. Pelaaja on pitänyt kiinni tässä joukkueessa 12 vuotta. Hänen ulkonäönsä inspiroi suoraan sitkeyttä ja unelmia joukkuetovereidensa sydämessä.