Vancouver Canucksista tuli viimeinen kanadalainen joukkue, joka pysyi kentällä. Joukkue hävisi nyt 1-3 Vegas Golden Knightsille. Näiden kahden joukkueen välisessä pelissä Vegas Golden Knights oli ilmeisesti vahvempi hyökkäävästi, ja Vancouver Canucks ei voinut vastustaa puolustuksen vahvuudesta riippumatta. Kun kaksi peliä oli lykätty, erinomainen maalivahti Marc-André Fleury käytti uudelleen Vegas Golden Knights Pelipaita peliin osallistumiseksi. Hänen saapumisensa antoi joukkueelle paremman puolustussuojan.

Vancouver Canucks kohtasi Vegas Golden Knightsin vahvan hyökkäävän joukkueen, ja väsyttävin asia oli, että maalivahdin oli oltava valppaana koko ajan. Pelin jälkeen Vancouver Canucksin maalivahti Jacob Markström oli selvästi uupunut. Vancouver Canucksin uusintakisojen alkaessa pelaajien epävakaan ulkonäön vuoksi joukkueen kokoonpanoa oli vaikea saavuttaa parhaassa hiljaisessa tilassa.

Kun Vegas Golden Knights on juosta näissä peleissä, joukkueesta on tullut yhä vakaampi. Vegas Golden Knights nyt jokainen pelaaja voi tehdä tehokkaita maaleja joukkueelle, ja heidän yhteistyönsä on melko sujuvaa. Vancouver Canucks-pelaajat haluavat jatkaa Jääkiekko Pelipaidat käyttämistä peliin osallistumiseksi, ja heidän on ehkä tehtävä enemmän vaivaa ja onnea voittaakseen Vegas Golden Knights.