Epidemian viruksen jatkuvan leviämisen vuoksi monet joukkueet päättivät vetäytyä seuraavan kauden peleistä. Voiko NHL jatkaa vuoden 2021 peliä, ei tiedetä, mutta monet joukkueet rekrytoivat silti uusia pelaajia liittymään. NHL-liiga lanseeraa uuden retro- Jääkiekko Pelipaidat uudella kaudella houkutellakseen lisää fanien huomiota, ja eri joukkueiden eläkkeellä olevat numeroidut NHL Pelipaidat voivat myös ilmestyä uudelleen.

 18-vuotias Erie Otters käyttää Anaheim Ducks Pelipaita voidakseen osallistua koulutukseen. Heidän työsopimuksensa on kolme vuotta. Anaheim Ducks on viljellyt monia erinomaisia ​​pelaajia, ja he ovat monien nuorten suosikkijoukkue. Buffalo Sabres allekirjoitti myös hyökkääjän Jack Quinnin ensimmäisellä kierroksella ja allekirjoitti kolmivuotisen lähtötason sopimuksen. Jos NHL-peliä ei voida aloittaa, mitä politiikkaa joukkue tekee?

Viime kaudella yleisöä eniten yllättänyt joukkue oli New York Islanders. Joukkue uudistaa parhaillaan vanhoja pelaajia valmistautuakseen seuraavaan kauteen. New York Islanders-pelaajat ovat juuri saavuttaneet erittäin hyvän muodon nyt, eivätkä he halua, että pelaajien välinen hiljainen yhteistyö häiriintyy. Ryan Strome, Mathew Barzal ja Ryan Pulock jatkavat pelaamista New York Islanders Pelipaita, ja heidän yhdistelmästään tulee keskeinen ase joukkueelle voittoon.