Taylor Hall ei saanut Arizona Coyotesin sopimuksen jatkamista, hän päätti käyttää Buffalo Sabres Pelipaita pelaamiseen. Buffalo Sabres on neljäs joukkue, johon Taylor Hall on liittynyt. Hän toivoo pystyvänsä asettumaan ja pelaamaan joukkueessa. Taylor Hall sai Buffalo Sabresilta vain yhden vuoden sopimuksen, jonka palkka oli 8 miljoonaa dollaria. Taylor Hall toivoo, että NHL Pelipaidat eivät muutu tulevaisuudessa, ja hän pyrkii saamaan korkeammat arvot Buffalo Sabresille.

Taylor Hall voitti Hart Trophyn kaudella 2017-2018 ja valittiin runkosarjan MVP: ksi. Valitettavasti ensi kaudella joukkue vaihtaa Taylor Hallia suurempien etujen saamiseksi. Taylor Hall on juuri liittynyt Arizona Coyotesiin vuodeksi, mutta joukkueella ei ole ollut paljon odotuksia häntä kohtaan. Arizona Coyotes luopui Taylor Hallin uusimisesta, ja Buffalo Sabres allekirjoitti hänet heti. Taylor Hall toivoo työskentelevän kovasti Buffalo Sabresin hyväksi. Hän on erittäin kiitollinen tiimin luottamuksesta.

Taylor Hallia on käytetty joukkueessa neuvottelumerkkinä kahdesti urallaan. Hän ei tiedä miksi hän ei voi saada joukkueen rakkautta. Taylor Hall vaihdettiin Edmonton Oilersista New Jersey Devilsiin ja sitten New Jersey Devilsista Arizona Coyotesiin. Tällä kertaa hän valitsi lopulta elämänsä polun. Taylor Hallin juokseva ja vaeltava ura väsyttää häntä hyvin, ja hän toivoo vilpittömästi, että hän voi saada pitkäaikaisen sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa.