Pittsburgh Penguins ja Calgary Flames pudotettiin viime kauden alkupuolella, eikä heidän suorituksellaan saavutettu suurta läpimurtoa. Pittsburgh Penguins eliminoi Montreal Canadiens ja Calgary Flames Dallas Stars. Lapset ovat rakastaneet viime vuosina Pittsburgh Penguins Pelipaita ja Calgary Flames Pelipaita, ja niiden sarjakuvamaiset kuvakkeet vastaavat paremmin lasten tarpeita.

Pittsburgh Penguins voitti kaksi peräkkäistä Stanley Cupia vuosina 2015-2017, jolloin monet fanit pitivät heidän Jääkiekko Pelipaidat. Pittsburgh Penguins sijoittui itäisen konferenssin viidenneksi 40 voitolla ja 23 häviöllä runkosarjassa viime kaudella, mutta epidemian uusintakierroksen jälkeen joukkueen voima on palautunut merkittävästi. Pittsburgh Penguins toivoo voivansa kokoontua uudelleen kaudella 2020-2021. Vastustajat eivät voi voittaa heitä haluamallaan tavalla.

Calgary Flames ei ole voittanut Stanley Cupia monien vuosien ajan, ja joukkueen historia voitti ensimmäisen palkinnon vuonna 1986. Calgary Flames on innokas voittamaan mestaruuden uudelleen, mutta valitettavasti joukkueen suorituskyky on tullut yhä epävakaammaksi vuoden 2004 jälkeen. Jokainen joukkue taistelee mahdollisuudesta voittaa, ja mestaruuden voittaminen kestää kauan.