Carolina Hurricanes on yksi monien lasten suosituimmista NHL-joukkueista. Heidän NHL Pelipaidat-logonsa on kuin tornado. Punainen Carolina Hurricanes Pelipaita näyttää erittäin komealta ja häikäisevältä, joten se houkuttelee monia faneja. Carolina Hurricanes voitti Stanley Cupin ensimmäistä kertaa kaudella 2005-2006. Valitettavasti pääpelaajien lähtö vaikutti suoraan joukkueen suorituskykyyn.

Viime kauden peleistä päätellen Carolina Hurricanesin seuraava sukupolvi on kasvanut nopeasti. Andrei Svechnikov ja Sebastian Antero Aho tekivät molemmat erittäin hyvin, ne ovat vahvoja potentiaalisia osakkeita joukkueelle. Heidän erinomainen suorituskyky viime kaudella on jo herättänyt yleisön huomion, ja kaikki uskovat, että Carolina Hurricanes saavuttaa jälleen hyviä tuloksia.

Stanley Cup on edelleen liian vähän Carolina Hurricanesille, ja joukkue toivoo saavansa lisää kunnianosoituksia. Viimeisen mestaruuden voitettuaan Carolina Hurricanes tietää, miten pitää yllä pelaajan oleskelua. Aiemmin Carolina Hurricanes totteli pelaajan tahtoa useammin eikä pysynyt vahvana. Nyt he ymmärtävät pelaajien sisäiset tarpeet paremmin. Vain pitämällä joukkueen ydinpelaajat he voivat jatkaa kehitystään.