On kulunut 27 vuotta siitä, kun Montreal Canadiens voitti mestaruuden. Tänä aikana joukkue pelaa vahingossa hienoa peliä, mutta he eivät ole edenneet finaaliin pitkään aikaan. Viime vuosina jotkut uudet NHL-joukkueet ovat nousseet, jolloin tämä vuosisatainen joukkue joutuu kohtaamaan ilman mestaruutta. Montreal Canadiens on ainoa selviytynyt joukkue, jolla on pitkä historia NHL: ssä, ja yksi viidestä joukkueesta, kun NHL perustettiin. Joten fanit, joilla on Montreal Canadiens Pelipaita, ovat eniten. Heidän historiansa on nähnyt monia ihmeitä.

Montreal Canadiens ei ole tehnyt suuria läpimurtoja näinä vuosina, ja joukkueella ei ole harjoittamista mestaruudesta. Kahden viime vuoden aikana Montreal Canadiens on rekrytoinut joukon erinomaisia ​​pelaajia, joista Nick Suzuki ja Jesperi Kotkaniemi esiintyivät parhaiten. Nick Suzuki ja Jesperi Kotkaniemi ovat pitäneet tästä NHL Pelipaidat nuoruudestaan ​​asti ja toivovat voivansa luoda uuden aikakauden dynastian. Vaikka heidän nykyinen vahvuutensa ei ole riittävän vakaa, kausi 2020-21 on heille paras aika harjoittaa.

Montreal Canadiens -pelaajien uudesta erästä heidän ikänsä on yleensä enintään 23 vuotta vanha, ja heidän nuori elinvoimansa antaa joukkueelle uutta toivoa. Fanit ovat innokkaita voidakseen käyttää Jääkiekko Pelipaidat yhdessä juhlimaan joukkueen voiton iloa. He ovat muuttuneet lapsista vastuullisiksi vanhemmiksi. Aika on nähnyt joukkueen loistavan historian ja vienyt myös faneiden nuoruuden.