NHL ilmoitti, että kausi 2020-21 alkaa 13. tammikuuta 2021, ja jokainen joukkue pelaa 56 runkosarjan peliä. Jokainen joukkue pelaa vain saman divisioonan joukkueita vastaan. Niistä useat Yhdysvaltain läntisen divisioonan joukkueet pelaavat mielenkiintoisimpia pelejä. Viime kaudella Vegas Golden Knights esitti upean pelikohtauksen, joten yleisö odottaa innolla näkevänsä heidät uudelleen tällä kaudella.

Vegas Golden Knightsin vastustaja ensimmäisessä pelissä on Anaheim Ducks, ja molemmat joukkueet ovat melko vahvoja. Vegas Golden Knights on tiimi, joka on juuri perustettu kolmeksi vuodeksi, joten he tarvitsevat kokeneita pelaajia. Pian Vegas Golden Knightsin perustamisen jälkeen Deryk Engelland liittyi tiimiin. Kolme vuotta myöhemmin Deryk Engelland ilmoitti ottaneensa pois Vegas Golden Knights Pelipaita ja päättäessään jäädä eläkkeelle. Tässä joukkueessa Deryk Engelland tunsi ennennäkemättömän läsnäolon. Deryk Engellandin vuosien kokemus paikan päällä on auttanut Vegas Golden Knightsia paljon, joten kun hän jätti hyvästit NHL Pelipaidat ​​ja päätti jäädä eläkkeelle, joukkue jätti hänet pelin avustajaksi.

Vegas Golden Knights on edennyt molempien kausien viimeiseen semifinaaliin, ja monet yleisöt tunnustavat edelleen heidän vahvuutensa. Nykyiset Vegas Golden Knights toivovat voivansa voittaa joukkueen ensimmäisen Stanley Cupin, joten he tarvitsevat kokeneempia pelaajia auttamaan. Vaikka Vegas Golden Knights on vain kolme vuotta vanha, he luottavat siihen, että he voivat voittaa korkeimman kunnian.