Onko NHL voinut pitää uuden kauden pelin, on edelleen epäröivää, joten monien joukkueiden allekirjoitukset on keskeytetty. Monet joukkueet päättävät yleensä uudistaa vanhoja pelaajia allekirjoittamatta uusia pelaajia. Viime kauden päättymisen jälkeen Philadelphia Flyers on ollut odottamassa, ei suuria muutoksia.

Tänään Philadelphia Flyers ilmoitti yhtäkkiä Philippe Myersin uusimisesta, kolmen vuoden sopimuskauden arvo on 7,65 miljoonaa dollaria. Vuonna 2019 Philippe Myers, joka vain pukeutui Philadelphia Flyers Pelipaita ja pelasi peliä, pidettiin monista yleisöistä. Hänellä on tarkoitus olla poikkeuksellinen elämä kirkkaalla mielellään ja suurella lahjakkuudella. Puolustavana vartijana Philippe Myers valitsi suosikki NHL Pelipaidat nro 5. Philippe Myersin Philadelphia Flyers -ura on juuri alkanut, ja hän odottaa innolla uuden kauden alkua.

Philippe Myers on kunnia saada kolmen vuoden sopimuksen Philadelphia Flyersiltä. Hän pitää tästä joukkueesta erittäin paljon. Philippe Myersin pitkä ja joustava vartalo tuo uutta toivoa joukkueen puolustuslinjaan, ja hänen voimansa kasvaa edelleen. Uudella kaudella Philadelphia Flyersin maalivahti on ratkaistu ja myös puolustussarjaa on parannettu. Fanit uskovat näyttävänsä jännittävämpiä pelejä uudella kaudella.