Viime kauden Colorado Avalanchen epätyydyttävien tulosten jälkeen joukkue teki suuren sopeutumissuunnitelman. Nuoret Colorado Avalanche -pelaajat ovat menestyneet paremmin vuosien kokemuksen jälkeen. Nathan MacKinnonista on tullut erittäin hyvä keskipelaaja, ja monet hänen faneistaan ​​pitävät hänen käyttämästään NHL Pelipaidat.

Mikko Rantanen on käyttänyt Colorado Avalanche Pelipaita 5 vuotta. Hän pitää todella tämän joukkueen kulttuurista ja joukkuetovereista. Colorado Avalanchessa on joukko pelaajia, jotka ovat pelanneet joukkueessa. He ovat olleet täällä koko uransa ajan lähtötason sopimuksesta lähtien. Colorado Avalanchen pitkä historia ja kulttuuri ovat houkutelleet monia pelaajia liittymään. He ovat ainoa NHL-joukkue, joka on voittanut kaikki Stanley Cup -finaalit.

Colorado Avalanchen suorituskyky viimeisen vuosikymmenen aikana on saavuttanut joukkueen historian matalin pisteen, ja he toivovat pääsevänsä läpimurtoon tällä kaudella. Uuden pelaajaryhmän nousu on antanut Colorado Avalanchelle uutta toivoa, ja he menevät kaikki uuteen kauden aikatauluun. Fanit odottavat innolla Colorado Avalanchen erinomaista suorituskykyä, heidän on aika näyttää uusi vahvuutensa.