Milloin uusi NHL-kausi alkaa, sitä ei ole vielä määritelty. Fanit kaipaavat peliä kovasti. Vancouver Canucks perustettiin vuonna 1945, joukkue ei ole voittanut Stanley Cupia tähän asti. Vancouver Canucks Pelipaita on erittäin suosittu joidenkin faneille, jotka ovat erittäin uskollisia joukkueelle. Useita kertoja Vancouver Canucks nostettiin Stanley Cupin finaaliin ja hävisi. Fanit olivat hyvin pettyneitä, ja sitten he menettivät tunteiden hallinnan ja tekivät kauheita asioita.

Vancouver Canucks on innokas saamaan ensimmäisen Stanley Cupinsa, joten he ovat työskennelleet kovasti saadakseen erinomaisia ​​pelaajia viimeisissä luonnoksissa. Uusista Vancouver Canucks -pelaajista Quinn Hughes ja Elias Fredrik Pettersson ovat paranemassa. Vaikka se ei edennyt finaaliin viime kaudella, yleisö tunnusti joukkueen nuorten pelaajien vahvuuden.

Vancouver Canucksin nopea nousu kahden viime vuoden aikana, monista nuorista pelaajista on tullut joukkueen uusi vahvuus. Vancouver Canucks -pelaajat käyttävät samaa NHL Pelipaidat ja seisovat samassa maalissa, ja toivovat pääsevänsä läpimurtoon uudella kaudella. Monta kertaa finaaliin päässeet Vancouver Canucks ovat täysin valmistautuneet uusiin haasteisiin uudella kaudella.