Edmonton Oilers on aina ollut kanadalaisen ylpeys, ja joukkue on tuottanut joukon erittäin hyviä pelaajia. 1900-luvun alusta lähtien muut joukkueet ovat vähitellen ylittäneet Edmonton Oilersin, ja joukkueen on vaikea voittaa Stanley Cup uudelleen. Edmonton Oilersin fanit kokevat edelleen, että joukkueen hylkääminen Wayne Douglas Gretzkystä oli iso virhe, joka johti joukkueen laskusuuntaukseen askel askeleelta.

Wayne Douglas Gretzky on niin erinomainen pelaaja. Hän pitää niin paljon Edmonton Oilers Pelipaita. Valitettavasti joukkue käytti häntä lopulta neuvottelumerkkinä. Muistakaamme, että monet erinomaiset joukkueet harjoittivat häikäilemättömästi pelaajia. Ihmisen sydän on voimakkain voima ja kauhistuttava kosto. Kun Wayne Douglas Gretzky vaihtoi Los Angeles Kings Pelipaita, hän eliminoi suoraan Edmonton Oilersin pelissä.

Wayne Douglas Gretzky -tapahtuman jälkeen Edmonton Oilersin tulokset laskivat hitaasti, eikä he edes päässeet pudotuspeleihin. NFL-pääsyluettelossa Edmonton Oilers sai useita erinomaisia ​​pelaajia, joista Connor McDavid toimi erittäin hyvin. Connor McDavidista tuli Edmonton Oilersin kapteeni 23-vuotiaana. Hän toivoo johtavansa joukkueen luomaan loistavan dynastian uudelleen.