Toronto Maple Leafs on jälleen päässyt mestaruusvapaaseen vuosien mittaan. On kulunut 53 vuotta siitä, kun joukkue voitti mestaruuden. Toronto Maple Leafs on rekrytoinut useita erinomaisia ​​nuoria pelaajia viime vuosina, mutta valitettavasti joukkueen tulokset ovat olleet keskinkertaisia. Joukkueen vahvuuden parantamiseksi Toronto Maple Leafs kutsui Joe Thorntonin liittymään, sopimuksen arvo on 700 000 dollaria vuodeksi.

Joe Thorntonista puhuen monet NHL-fanit tuntevat hänet. Joe Thornton käytti aiemmin Boston Bruins Pelipaita ja San Jose Sharks Pelipaita. Hän on liigan pisteytysmestari ja arvokkain pelaaja. Joe Thorntonilla on runsaasti kokemusta ja johtamistaitoja, ja hän on ollut joukkueen kapteeni monta kertaa. Toronto Maple Leafsilta puuttuu tällä hetkellä hyvä johtaja, ja nuorilla pelaajilla ei vielä ole paljon kokemusta.

Joe Thornton on erittäin iloinen voidessaan käyttää Toronto Maple Leafs Pelipaita, ja nyt hän on aloittanut harjoittelun joukkuetovereidensa kanssa. Toronto Maple Leafs lyö vetoa uuden kauden toivosta Joe Thorntonille toivoen voivansa johtaa joukkueen läpimurtoon. Toronto Maple Leafs liittyi myös uudella kaudella TJ Brodien, Zach Bogosianin ja Wayne Simmondsin joukkoon. Joukkue on innokas voittamaan Stanley Cupin uudelleen.