Pelaajien ja joukkueen väliset tunteet ovat tunteita, joita monet ihmiset eivät voi ymmärtää, etenkin ne, jotka ovat olleet joukkueessa yli kymmenen vuotta. Zdeno Chára jätti virallisesti hyvästit nro 33 Boston Bruins Pelipaita. Hänen 14 vuoden loistava työelämänsä liittyy lopulta muihin tiimeihin. Seuraavan kerran, kun yleisö näki Zdeno Cháran, hänellä oli jo yllään Washington Capitals Pelipaita.

Monet fanit ovat yhtä mieltä siitä, että Zdeno Chára jatkaa pelaamista Boston Bruinsissa. Hän on kuin joukkueen henki. Zdeno Chára nimitettiin joukkueen kapteeniksi, kun hän alkoi liittyä Boston Bruinsiin, ja hän jatkoi palvelemistaan ​​14 vuotta. Zdeno Chára omisti kaiken rakkautensa jääkiekkoa kohtaan Boston Bruinsille, kuinka paljon hän haluaa pysyä joukkueessa eläkkeelle saakka.

Zdeno Chára on nyt 43-vuotias ja hän on voittanut useita tunnustuksia. Zdeno Chára on vanhin puolustaja NFL: n historiassa. Hänen rikas kokemuksensa on tieto, jota monilla pelaajilla ei ole. Vaikka Zdeno Chára ei halua lähteä Boston Bruinsista, hän on silti valmis menemään uuteen joukkueeseen kohtaamaan uusia haasteita.