NHL: n runkosarjassa 2020-21 Dallas Stars jäi monista peleistä pelaajien leikkausten ja virusten takia. Tämä kierros on Dallas Starsin ensimmäinen esiintyminen tällä kaudella, he lopulta voittivat Nashville Predatorsin 7-0. Yleisö näki jälleen Dallas Stars Pelipaita esiintymisen pelissä. He eivät ole nähneet joukkuepeliä kauan.

Dallas Stars oli Läntisen konferenssin mestari viime kaudella. Luonnollisesti monilla katsojilla on suuret odotukset heille tällä kaudella. Dallas Stars esitti loistavan esityksen viime kaudella, ja useampi fani rakastaa heidän NHL Pelipaidat. Dallas Stars kukisti vastustajansa suurilla pisteillä tämän kauden ensimmäisessä ottelussa, ja yleisön huoli heistä voidaan lopulta lievittää.

Molemmat joukkueet eivät tehneet paljon läpimurtoa pelin ensimmäisellä neljänneksellä, ja molemmat osapuolet ovat lämpenemishavaintotilassa. Toisella neljänneksellä Dallas Stars alkoi tehdä suuren rikkomuksen, ja Nashville Predators tukahdutettiin kokonaan. Dallas Stars -maalivahti ei antanut vastustajalle mitään mahdollisuutta tehdä maalin. Hän vartioi joukkueen viimeistä puolustuslinjaa voimakkaasti.